Stalen ramen, deuren en gevels

Stalen ramen, deuren en gevelprofielen zijn uitermate geschikt voor en toepasbaar op alle soorten bedrijfsruimten. Staal is niet alleen erg solide en vormvast, maar ook brandwerend en kogelwerend. Deze elementen gecombineerd met uitzonderlijk maatwerk zoals alleen Comefa dat kan bieden, komen tesamen in een stalen raam, deur of een gevelprofiel van ongekende kwaliteit. Van slanke profielen voor optimale lichtinval, tot grof constructiewerk  aangepast aan uw bedrijfsomgeving. In het bewerken en lassen van staal is alles mogelijk.

Waarom stalen ramen, deuren of gevelprofielen? Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Solide en vormvast;
  • Aanpasbaar aan de omgeving, zowel in vorm als in kleur;
  • Weinig onderhoud;
  • Tijdloos;
  • Brandwerend;
  • Verhoogde inbraakveiligheid.
  • Kogelwerend;

Werkgebied

Ons werkgebied ligt tot ongeveer 50 km rond onze vestigingsplaats. Dit betreft dan o.a. Zaandam, Haarlemmermeer, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Aalsmeer, Uithoorn, Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-vennep, Mijdrecht, Leimuiden, Roelofarendsveen, Alphen aan den Rijn, Duin- en bollenstreek, Lisse, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Leiden en Den Haag

Service van A tot Z

Wilt u weten hoe en welke staalprofielen toepasbaar kunnen zijn op uw bedrijfsruimte? Comefa denkt graag met u mee in de mogelijkheden. Comefa begeleidt u van de tekentafel tot het plaatsen van de profielen. Ook voor onderhoud en reparaties staat Comefa dagelijks paraat.


Vrijblijvende offerte

Voor meer informatie over de mogelijkheden van staalprofielen of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Paul Vreeswijk T: 0297-369211 E: info@comefa.eu.

Meer in deze sectie:

Klein constructiewerk

Kleine staalconstructiesComefa is gespecialiseerd in het ontwerpen, creƫren, plaatsen en zelfs onder... Lees meer

Volgende pagina: