Plaatbewerking

Plaatbewerking vraagt om specifieke technieken en kennis van materialen. Comefa heeft de ervaring, de machines, de CAD/CAM programmatuur en het lef om met u mee te denken in alternatieven en verdere verfijningen. Dat maakt Comefa als co-designer en co-maker de perfecte partner voor specialistisch plaatwerk op maat.

Comefa beschikt over een eigen machinepark waar diverse plaatbewerkingen van staal, RVS en aluminium kunnen worden uitgevoerd.

Verzinken en poedercoaten van plaatwerk

Voor de finishingtouch en een perfecte afwerking van uw stalen plaatwerk biedt Comefa de mogelijkheid om uw plaatwerk te verzinken en vervolgens te poedercoaten in elke gewenste RAL kleur.

Werkgebied

Ons werkgebied ligt tot ongeveer 50 km rond onze vestigingsplaats. Dit betreft dan o.a. Zaandam, Haarlemmermeer, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Aalsmeer, Uithoorn, Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-vennep, Mijdrecht, Leimuiden, Roelofarendsveen, Alphen aan den Rijn, Duin- en bollenstreek, Lisse, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Leiden en Den Haag

Vrijblijvende offerte

Voor meer informatie over de mogelijkheden van plaatbewerking of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Paul Vreeswijk T: 0297-369211 E: info@comefa.eu.

Meer in deze sectie:

Klein constructiewerk

Kleine staalconstructiesComefa is gespecialiseerd in het ontwerpen, creƫren, plaatsen en zelfs onder... Lees meer

Vorige pagina